چشم بر هم گذاشتيم و بيش از نصف مهلت دولت گذشت اما بهانه ها تمام و تحريم ها لغو شد، اکنون وزرا و شخص رئيسجمهور بايد کاري کنند که هم چرخ سانتريفيوژها بچرخد و هم زندگي مردم. در حالي که دو سال است هيچ کدام از اين چرخ ها نمي چرخد!
به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از
شيرازه، بي شک کساني که به حسن روحاني در انتخابات سال 92 راي دادند، اين جمله او را به ياد دارند که گفت: «بايد کاري کنيم هم چرخ هاي سانتريفيوژها بچرخد و هم چرخ زندگي مردم». جمله کليدي که توانست نظر مردم را جلب کند و کمک شاياني به پيروزي او در رقابت با ساير رقبا کند. نتيجه اي که هر چند ناپلئوني و لب مرزي رقم خورد.
کليد روحاني براي عملي شدن اين شعار در ظاهر زيبا، مذاکره با غرب و حل موضوع هسته اي بود. تمام سرمايه دولت براي مذاکرات هسته اي با 5+1 بسيج شد و تقريبا ساماندهي و رفع مشکلات معيشتي مردم، نه تنها در 100 روز، که در طول 2 سال، راکد ماند تا خبر خوش(!) رفع تحريم ها مخابره شود.
بالاخره پس از ماه ها مذاکره سند برجام امضا شد و دولت يازدهم از تسليم شدن قدرت هاي بزرگ در برابر ملت ايران(!) مطمئن شد. اکنون انتظار مي رود نشانه هاي بهبود اوضاع اقتصادي در افکار عمومي ديده شود و يا حداقل به خروار خروار وعده هاي داده شده مثقال مثقال عمل شود.
به 5 وعده عجيب مسئولين دولتي که تحقق آن را منوط به رفع تحريم ها کرده بودند اشاره مي کنيم.
حل مشکل ازدواج به رفع تحريم ها گره خورد
خردادماه سال جاري، حجتالاسلام علي يونسي در جمع مردم بخش مرزي جرگلان اظهار کرد:روحاني وظيفه خود ميداند که خدمت کند، اکنون کشور از بيکاري رنج ميبرد، جوانان مشکل عدم استطاعت مالي براي ازدواج دارند و دولت وظيفه دارد اين مشکلات را برطرف کند و اميدوارم با لغو تحريمها اين مشکلات برطرف شده و کارهاي عمراني نيز با سرعت بيشتري انجام شود.
تحريم ها بايد رفع شود تا مشکل آب خوردن مردم حل شود
حسن روحاني رئيس جمهور کشورمان در هفته محيط زيست گفت: ما وقتي ميگوييم بايد تحريمهاي ظالمانه رفع شود بعضيها چشمانشان زياد نچرخد. تحريمهاي ظالمانه بايد از بين برود تا سرمايه بيايد و مشکل محيط زيست، اشتغال، صنعت و آب خوردن مردم حل شود.
بيمه بانوان خانهدار هم به تحريمها گره خورد!
شهيندخت مولاوردي، معاون رئيسجمهور روحاني در امور زنان و خانواده، شهريورماه امسال در بخشي از گفتوگوي خود با ويژهنامه روزنامه ايران گفت: بسياري از برنامههايي که بار مالي (بيمه زنان خانهدار و ...) داشتند به خاطر مسائلي همچون تحريمها و کاهش قيمت نفت با مشکل مواجه شدند.
رفع تحريم ها وضعيت سينما را بهتر مي کند
علي جنتي در اختتاميه جشنواره فيلم فجر گفت: «برداشته شدن تحريم ها وضعيت سينماي ايران را بهتر مي کند!»
اين ها تنها بخشي از اظهارنظرهاي مسئولين دولت اعتدال درباره تاثير تحريم ها درباره معيشت و زندگي مردم است. آن ها حتي پا را از اين هم فراتر گذاشته و در اظهار نظري عجيب و غيرمنطقي، اقتصاد مقاومتي را هم به زلف تحريم ها گره زدند! اقتصاد مقاومتي که به عنوان سياست و تدبير با آن بايد به مقابله با تحريم ها رفت و اقتصاد کشور را در برابر تکانه هايي همچون تحريم بيمه کرد.
«اقتصاد مقاومتي» هم به تحريم گره خورد!
محمد شريعتمداري، معاون اجرايي رئيسجمهور اخيراً طي سخناني در مراسم روز جهاني استاندارد گفت: «ما از سر ناچاري و فشار به سمت اقتصاد مقاومتي حرکت نميکنيم بلکه اميدواريم با گشايشهاي بينالمللي گره از پاي فعالان اقتصادي برداشته شود و به تصميمات راهبردي در تحقق اقتصاد مقاومتي به عنوان تنها راه دستيابي به اقتصاد رقابتي دست پيدا کنيم»
چشم بر هم گذاشتيم و بيش از نصف مهلت دولت گذشت اما بهانه ها تمام و تحريم ها لغو شد، اکنون وزرا و شخص رئيسجمهور بايد کاري کنند که هم چرخ سانتريفيوژها بچرخد و هم زندگي مردم. در حالي که دو سال است هيچ کدام از اين چرخ ها نمي چرخد!
دولت بايد بپذيرد وقتي که سرنوشت زندگي مردم را به چرخ سانتريفيوژها گره مي زند و چرخ اقتصاد کشور را به مذاکرات، قطعا سرنوشت و حيات سياسي دولت اعتدال هم به «برجام» گره مي خورد. پس فرار از مسئوليت و خلف وعده، بيشتر از هر کسي به ضرر شخص رئيس جمهور و دولت است و بايد طوري عمل کنند که علاقه مندان دولت پس از چهار سال باز هم، رنگ بنفش بپوشند.